L'arc en ciel

€18,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (99)
Levertijd: 1-4 dagen
Wij stellen met trots ons goed doel aan u voor!
 
L’ arc en ciel, een zakje vol troost.
 
Dit is een zakje voor mama’s die hun kindje verloren zijn tijdens of na de zwangerschap.
Kennen jullie iemand die dit meemaakte of momenteel met het verlies te maken heeft en wil je die persoon een hart onder de riem steken, maar je vindt de juiste manier van troost niet?
Of maak je dit momteel zelf mee, maar is het moeilijk om dit te verwerken. L’arc en ciel kan hierbij hulp aanbieden.
 
L’arc en ciel bevat getuigenissen van mama’s die te maken hadden of hebben met verlies tijdens of na de zwangerschap, een kaartje met een boodschap, een kaars,… en nog zoveel meer.
L' arc en ciel probeert mama’s te helpen om hun verdriet te verwerken. Het is iets miniem, maar het kan de mama’s een hart onder de riem stoppen.
 
Om dit realiseerbaar te maken danken wij iedereen die wielerkledij aankocht van Équipe d’amis . Wij danken ook de partners die meegeholpen hebben aan dit project Davacol, Scarabar, Wellmark, La Fiej en Rose, Lichter, lasersnijden & -graveren, Sanne Couttouw en uiteraard de regenboogmama’s voor het neerschrijven van hun gevoelens.
Dankzij deze partners kunnen wij L'arc en ciel aanbieden voor 18 euro. 
 
Wil je dit zakje laten bezorgen bij iemand thuis? Dat kan, wij brengen dit met veel zorg tot bij de mama's. Voor Ieper is dit gratis, randgemeenten een kleine opleg bij het afrekenen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen